Manege

De omgeving is uitermate geschikt voor liefhebbers van paardensport. Er zijn diverse uitgezette routes voor ruiter en koetsier door de prachtige omgeving. Recreatiepark

Speciaal voor gasten van onze parken organiseren wij in het hoogseizoen elke woensdagmiddag een gratis huifkartocht door de omgeving. In ons prijsoverzicht leest u hier meer over.Het recreatiepark beschikt over een eigen manege met twee bakken, waar gasten gebruik van mogen maken.

Eigen paard meenemen

Bij de manege is stallingsmogelijkheid voor uw eigen paard of pony. Kan je paard eindelijk ook eens op vakantie! U kunt uw trailer bij de stalling parkeren.

Mennen

In Winterswijk en omgeving wordt veel “aangespannen” gereden. In het weekend zult u veel combinaties van paard en wagen tegenkomen. Al eens een keer gemend? Bij ons kunt u kennismaken met het mennen.

Buiten rijden

Winterswijk is de lokatie om met een paard of pony buiten te rijden. Er zijn tientallen ruiterpaden rondom het park. U kunt direct vanaf de manege het gebied van het Hilgelo inrijden of de weg oversteken en binnendoor rijden naar Meddo. Ook het Rommelgebergte met leuke ruiterpaden door het bos is makkelijk vanaf het park te bereiken. Wij helpen u een prachtige route uit te stippelen waar u op uw of een van onze paarden kan genieten.

Pony’s

Voor de kinderen zijn er diverse Shetland  pony’s beschikbaar. Zo kunnen uw kinderen spelenderwijs kennismaken met het omgaan en verzorgen van pony’s.

Paardrijlessen

Paardrijlessen nemen is mogelijk. Dit kunt u aangeven bij uw reservering, maar het kan vaak ook ter plekke geregeld worden.

Huifkartochten

Wilt u genieten van de prachtige ruiterpaden maar bent u zelf niet in staat om te rijden? Ook daar hebben wij een pasklare oplossing voor. Het park beschikt over kleine en grote huifkarren waarmee u op afspraak een tocht door de omgeving kunt maken. Dat kan met uw eigen gezelschap of u kunt aansluiten bij een groep.